zondag 11 april 2010

Stokbrood met brie en kaasknabbels mochten natuurlijk ook niet ontbreken

Dit is mijn laatste dag in Wolverhampton. Natuurlijk heb ik wel zin om naar huis te gaan! Paul weer dagelijks zien, knuffelen met Mieke (hoewel ze waarschijnlijk erg van mij gaat schrikken; konijnen hebben immers geen langetermijngeheugen), hardlopen met Annemarie en Erica, de woensdagse en donderdagse etentjes met vrienden, real-life theedrinken met Daphne en mijn andere collega's, basklarinet spelen, in de tuin zitten op een zonnige aprildag zoals deze, naar Lux gaan voor een biertje en een goede film en goede Pilates-lessen volgen op het sportcentrum van de RU.

Mijn afscheidsfeestje bij Lucia en Téo thuis was leuk, ondanks dat lang niet al mijn collega's konden komen. Ik had gekookt in het thema 'kaas' (oorspronkelijk was het thema 'Nederland' maar dat heb ik maar iets ruimer genomen): broccolitaart met Goudse kaas en cheddar, tomaten-mozzerella-salade, en rucolastamppot met geitenkaas en walnoten. Stokbrood met brie en kaasknabbels mochten natuurlijk ook niet ontbreken. We hebben ons goed vermaakt met eten, wijn, de racebaan van Téo, tumble tower en de onvermijdelijke Lady Gaga.

Vandaag moet ik opruimen, poetsen en inpakken. Ik wil het appartement netjes achterlaten voor Georgiana en Vlad. Vanmiddag heb ik nog een rondje door de stad gelopen en een regular cappuccino gehaald bij Costa. Vanavond eet ik mijn koelkast zo leeg mogelijk en vannacht om vijf uur neem ik de trein naar het vliegveld. Paul komt mij ophalen in Weeze en 's middags gaan we allebei weer aan het werk.